Klockor och annat | minabastatips

minabastatips

Annons

Klockor och annat

Rean på Barkaby i Stockholm var verkligen över förväntan. Jag hade nog fler saker som jag verkligen ville ha men jag behövde hejda mig. Ekonomin räcker inte för allt. Men det jag fick med mig var ändå… ganska mycket. Inte nog med plaggen som ni ser på bilden så köpte jag mig en kostym. Jag kommer att visa den senare när jag har den på mig, håll utkik!

Nu ska jag käka lunch innan jag ska bege mig till först stoppet, vilket är hos en polare i industristaden. Vi ska köra lite fördrinkar där innan vi ska vidare till nästa polare i Lufthagen. Jag är oerhört taggad och jag hoppas att ni är lika taggade som jag! Jag passar på att redan nu önska er en glad påsk!

Klocka – Bon Echo Collective

Klocka - Bon Echo Collective

Well, jag kunde inte inte riktigt låta bli att köpa denna så jag fick en extra påskpresent i år kan man väl säga. Stilren och snygg klocka med valfritt armband, helt klart värt det! Se till att kolla igenom hela deras kollektion.

Jag är en expert på att upptäcka nya företag. Jag har som ni säkerligen förstår även en förkärlek för klockor. Och bara häromdagen fann jag detta företag på instagram. Bon Echo, som de heter, gör ju galet snygga klockor. Jag såg att man kan kombinera mellan flera urtavlor och armband, samt färger. Verkar ju sjukt lovande. Jag är väldigt sugen på att införskaffa mig fler av deras klockor. Vad säger ni, det är väl en bra idé?

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats